Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 11g14kcal2.4g0g0.5g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g13g4kcal0.1g0.7g0g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g4g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g6.2g5.5kcal0.1g0.6g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g57kcal5.8g4.2g1.6g0g
Valittu annoskoko38g28kcal2.9g2.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna19g14kcal1.5g1.1g0.4g0g
Arvot/100g100g75kcal7.7g5.6g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308