Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g2.7g16kcal0.6g0.5g1.4g0g
Voi 60% rasvaa 1.9g10kcal0g0g1.2g0g
Liivatelehti, gelatiini11g38kcal9.4g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.4g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa2.7g15kcal0.2g1g1.1g0.3g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g2.7g14kcal0.2g0.8g1.1g0.2g
Philadelphia tuorejuusto 200g5.5g14kcal0.3g0.2g1.3g0g
Makeutusjauhe, Pirkka2.7g10kcal0g2.5g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl8.2g30kcal0.2g0.2g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g295kcal21.8g10.4g18.4g1g
Valittu annoskoko38g147kcal10.9g5.2g9.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g74kcal5.5g2.6g4.6g0.3g
Arvot/100g100g391kcal28.9g13.8g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190