Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino5g17kcal1.2g2.7g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 6.3g9kcal0.9g1.1g0.1g0.2g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g7.8g8.6kcal0.2g0.3g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 5.4g5.6kcal0.2g1g0.1g0.2g
Raejuusto, Milbona, Lidl6.3g5.6kcal1g0.2g0.1g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.5g3.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g111kcal7.8g11g4.4g1.6g
Valittu annoskoko38g56kcal3.9g5.5g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna19g28kcal2g2.8g1.1g0.4g
Arvot/100g100g147kcal10.3g14.6g5.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347