Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 8.2g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%16g28kcal1.6g1.2g1.8g0g
Paprika, punainen3.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Nuudeli, keitetty, suolaton 8.7g12kcal0.3g2.2g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Chili paprika punainen0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g94kcal4.6g7.8g4.6g0.8g
Valittu annoskoko38g47kcal2.3g3.9g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g24kcal1.2g2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g124kcal6.1g10.3g6.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407