Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g14g49kcal1.7g9.9g0.3g0.4g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g9g17kcal1.4g2g0.4g4.1g
Rypsiöljy rainbow2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g177kcal6.6g24.2g6g9g
Valittu annoskoko38g89kcal3.3g12.1g3g4.5g
Annoskoko puolitettuna19g44kcal1.7g6.1g1.5g2.3g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g7.9g11.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330