Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g32kcal0.6g4.2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko38g16kcal0.3g2.1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g8kcal0.2g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5.5g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615