Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g3.1g10kcal0.6g1.4g0.2g0.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl16g55kcal2.2g10g0.5g0.9g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g3.1g10kcal0.5g1.7g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g154kcal6.6g26.2g2.2g3.6g
Valittu annoskoko38g77kcal3.3g13.1g1.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna19g39kcal1.7g6.6g0.6g0.9g
Arvot/100g100g203kcal8.7g34.6g2.9g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910