Parsakaali-juustokeitto

Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 15g5.1kcal0.7g0.3g0g0.4g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g4.6g5.5kcal0.2g0.2g0.5g0g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Voi 0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g37kcal2.4g1.2g2.2g0.8g
Valittu annoskoko38g19kcal1.2g0.6g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna19g9kcal0.6g0.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g49kcal3.1g1.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114169