Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]3.9g13kcal0.5g0g1.4g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 3.9g4.7kcal0.6g0g0.2g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty16g22kcal0.8g4.4g0.1g0.5g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.6g3.8kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)0.8g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Parmesan formaggio da pasta0.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g7.8g8.6kcal0.2g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g128kcal6g9.8g7g1g
Valittu annoskoko38g64kcal3g4.9g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g32kcal1.5g2.5g1.8g0.3g
Arvot/100g100g168kcal7.9g12.9g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853