Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale14g18kcal2.5g0.3g0.9g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras7.5g24kcal1g4.4g0.2g0.6g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 4g10kcal1.1g0g0.7g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Sinappi 0.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g121kcal9.4g10.6g4.6g1.4g
Valittu annoskoko38g61kcal4.7g5.3g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g30kcal2.4g2.7g1.2g0.4g
Arvot/100g100g160kcal12.4g13.9g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789