Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g16g10kcal2.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 126g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 205g702kcal20.8g143.2g2.5g7.2g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g1578kcal45.8g286.8g22.8g14.4g
Valittu annoskoko370g789kcal22.9g143.4g11.4g7.2g
Annoskoko puolitettuna185g395kcal11.5g71.7g5.7g3.6g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.8g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396414