Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)38g131kcal4.9g26.3g0.6g1.1g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g60g51kcal0.8g2.6g4.2g0.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)66g23kcal0.7g4.5g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%110g233kcal19.8g0g13.2g0g
Porkkanaraaste 200g15g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.2g6.1kcal0.2g0.4g0.4g0g
Pizzamix juusto30g100kcal6g2.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g1096kcal65g73.4g52.4g5.2g
Valittu annoskoko370g548kcal32.5g36.7g26.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna185g274kcal16.3g18.4g13.1g1.3g
Arvot/100g100g148kcal8.8g9.9g7.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141891