Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi63g282kcal4.1g37.5g13.1g1.9g
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl83g284kcal1.7g2.5g29.2g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g167g284kcal12g26.7g14.2g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Liivate 3.3g12kcal2.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g2256kcal42.2g153.6g163.8g3.8g
Valittu annoskoko370g1128kcal21.1g76.8g81.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna185g564kcal10.6g38.4g41g1g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626