Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 155g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 16g12kcal2g0.2g0.1g1.1g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )5.3g47kcal0g0g5.2g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 30g92kcal2.6g16.7g0.6g4.2g
Grahamjauho 78g255kcal8.2g47.1g1.7g7.7g
Vehnäjauho puolikarkea 84g288kcal8.5g58.7g1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g1386kcal42.6g245.4g17.2g31.8g
Valittu annoskoko370g693kcal21.3g122.7g8.6g15.9g
Annoskoko puolitettuna185g347kcal10.7g61.4g4.3g8g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901