Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen31g8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Kukkakaali 87g21kcal1.6g1.9g0.3g2g
Parsakaali brokkoli 86g30kcal4g1.7g0.3g2.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g78g94kcal2.7g2.8g7.8g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g7.8g27kcal1.6g0g2.3g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)9g36kcal2.7g0.2g2.7g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g62g156kcal11.2g0g12.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.8g57kcal0.1g0.1g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g857kcal48.4g16.2g64.4g9.4g
Valittu annoskoko370g429kcal24.2g8.1g32.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna185g214kcal12.1g4.1g16.1g2.4g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977