Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g107kcal3.2g21.9g0.4g1.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste16g56kcal4.5g0.3g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)63g172kcal10g0.6g14.4g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g47g6.6kcal0.9g0.2g0.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 63g29kcal1.9g3g0.9g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste31g113kcal9.1g0.5g8.8g0g
Basilika, tuore 4.1g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 9g19kcal0.1g0.2g1.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g1580kcal71.8g55g120g4.8g
Valittu annoskoko370g790kcal35.9g27.5g60g2.4g
Annoskoko puolitettuna185g395kcal18g13.8g30g1.2g
Arvot/100g100g213kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100