Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 6.2g21kcal0g5g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Hapankaali 125g35kcal1.3g5.4g0.2g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste62g16kcal0.6g3g0.2g1.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen62g87kcal11.9g0g4.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g399kcal28.6g31g16g10.6g
Valittu annoskoko370g200kcal14.3g15.5g8g5.3g
Annoskoko puolitettuna185g100kcal7.2g7.8g4g2.7g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417