Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)113g180kcal21.4g0g10.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore108g18kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Kookoskerma, Wok´n Roll56g127kcal1.2g1.7g12.9g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g23g11kcal0g2.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g65g62kcal4.5g9.7g0.6g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g874kcal55.6g34.2g56.4g12g
Valittu annoskoko370g437kcal27.8g17.1g28.2g6g
Annoskoko puolitettuna185g219kcal13.9g8.6g14.1g3g
Arvot/100g100g118kcal7.5g4.6g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87735