Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 63g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g63g75kcal1.4g3g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana741g520kcal28.8g22.6g33.8g6.6g
Valittu annoskoko371g260kcal14.4g11.3g16.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna185g130kcal7.2g5.7g8.5g1.7g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482