Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.8kcal0.3g0.2g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste63g16kcal0.6g3g0.2g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 78g60kcal1.5g12.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana741g381kcal28.8g31.4g14.8g4.6g
Valittu annoskoko371g191kcal14.4g15.7g7.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna185g95kcal7.2g7.9g3.7g1.2g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355