Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1001g1202kcal190.3g0g50.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g75g676kcal0g0g75.1g0g
Tomaattimurska 2003g589kcal11.2g106.1g4g38.1g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.5g1.6g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g15g56kcal2g9.3g1.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g5533kcal434g310.8g264.2g101.8g
Valittu annoskoko3700g2766kcal217g155.4g132.1g50.9g
Annoskoko puolitettuna1850g1383kcal108.5g77.7g66.1g25.5g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070