Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3000g720kcal36g102g6g63g
Voi, 1 tl, 5 g500g3650kcal5g5g400g0g
Hunaja 200g661kcal1g161.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g10061kcal84g537.2g812g126g
Valittu annoskoko3700g5031kcal42g268.6g406g63g
Annoskoko puolitettuna1850g2515kcal21g134.3g203g31.5g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357