Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)800g2768kcal96g568g12.8g65.6g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen1600g1920kcal288g19.2g96g3.2g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia400g600kcal68g0g36g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g11726kcal945.2g1358g311.4g166.6g
Valittu annoskoko3700g5863kcal472.6g679g155.7g83.3g
Annoskoko puolitettuna1850g2932kcal236.3g339.5g77.9g41.7g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927