Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g1001g3703kcal45g310.2g250.2g37g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja1001g781kcal168.1g0g10g0g
Kananmuna kuorineen punnittu510g643kcal56.1g1.5g45.9g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g25g15kcal0.2g2.6g0.1g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g10383kcal543g645g613.2g78.6g
Valittu annoskoko3700g5191kcal271.5g322.5g306.6g39.3g
Annoskoko puolitettuna1850g2596kcal135.8g161.3g153.3g19.7g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674