Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)780g312kcal8.6g56.1g3.9g10.9g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g500g300kcal5g22.5g20g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1327kcal151.9g0g80g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g400g100kcal4g22.8g0g10g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Chili mausteseos, Old El Paso10g28kcal0.8g4.9g0.6g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 800g772kcal24.1g156.6g2.6g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g5894kcal399.2g564.2g215.8g77.2g
Valittu annoskoko3700g2947kcal199.6g282.1g107.9g38.6g
Annoskoko puolitettuna1850g1473kcal99.8g141.1g54g19.3g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185