Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse400g2960kcal0g0g328g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Mustikka metsä- 720g317kcal3.6g46.1g4.3g23.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g20536kcal331.2g2924.6g779.8g120.6g
Valittu annoskoko3700g10268kcal165.6g1462.3g389.9g60.3g
Annoskoko puolitettuna1850g5134kcal82.8g731.2g195g30.2g
Arvot/100g100g278kcal4.5g39.5g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172644