Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 780g255kcal4.8g43.4g1.6g19.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 240g182kcal4.5g37g0.5g2.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 800g309kcal1.3g65.3g0.7g12g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g52g86kcal9g11.1g0.6g0.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g20g74kcal0.2g16.8g0.6g0g
Basilika, tuore 4g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7404g3094kcal61.4g368.8g128g69.6g
Valittu annoskoko3702g1547kcal30.7g184.4g64g34.8g
Annoskoko puolitettuna1851g773kcal15.4g92.2g32g17.4g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548