Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus525g341kcal8.4g78.8g0.5g7.4g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä600g408kcal18.6g72g4.2g18g
Atria broilerin fileesuikale naturell1050g1155kcal241.5g0g22g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g33g92kcal2.8g5.6g6.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g3993kcal542.6g312.8g66g51g
Valittu annoskoko3708g1997kcal271.3g156.4g33g25.5g
Annoskoko puolitettuna1854g998kcal135.7g78.2g16.5g12.8g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084