Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow540g378kcal91.8g0g1.6g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g270g543kcal55.3g0.3g36.2g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g360g612kcal27.7g18.7g46.8g10.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g720g202kcal7.9g34.6g2.9g21.6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g18g40kcal3.1g3.1g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g3548kcal371.6g113.4g178.2g63.6g
Valittu annoskoko3708g1774kcal185.8g56.7g89.1g31.8g
Annoskoko puolitettuna1854g887kcal92.9g28.4g44.6g15.9g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652