Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g20g180kcal0g0g20g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1327kcal151.9g0g80g0g
Sipuli 292g88kcal3.6g14g0.6g5g
Kesäkurpitsa zucchini 580g105kcal3.2g14.5g2.3g4.1g
Tomaatti 280g64kcal1.6g9.7g0.8g3.9g
Lihaliemijauhe/tiiviste 8g23kcal0.9g1.2g1.7g0g
Ruokosokeri10g41kcal0g10g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g600g1979kcal95.9g371.8g12g36g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g8244kcal528.6g955g239g136.8g
Valittu annoskoko3708g4122kcal264.3g477.5g119.5g68.4g
Annoskoko puolitettuna1854g2061kcal132.2g238.8g59.8g34.2g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413