Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 579g189kcal3.6g32.2g1.2g14.8g
Vehnäjauho puolikarkea 564g1936kcal57.5g395g6.8g19.7g
Kananmuna kuorineen punnittu590g744kcal64.9g1.8g53.1g0g
Sokeri 553g2246kcal0g552.8g0g0g
Leivinjauhe 29g51kcal1.5g10.9g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g116kcal0g28.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g43g158kcal1.5g34.5g1.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 228g2013kcal0g0g227.6g0g
Kardemumma, annos 2g15g45kcal1.6g9.8g1g4.1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 579g1723kcal107.4g14.5g138.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 145g1028kcal1.1g0.6g115.7g0g
Tomusokeri 1dl=60g260g1042kcal0g260.4g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl94g543kcal19.8g5g47.5g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g23667kcal517.8g2692.2g1186.6g99.2g
Valittu annoskoko3708g11834kcal258.9g1346.1g593.3g49.6g
Annoskoko puolitettuna1854g5917kcal129.5g673.1g296.7g24.8g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424