Linssisoppa

1. Huuhtele linssit hyvin
2. pilko sipuli ja valkosipuli.

Kuullota pannulla
3. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä n.10 min
Mausta oman maun mukaan.

Oregano, ruohosipuli, persilja yms.

Ranzu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix300g270kcal3g63g1.5g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g60g100kcal10.4g12.8g0.7g0.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)740g259kcal7.4g51.1g3.7g10.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kultasula rypsiöljy24g216kcal0g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Linssi-punainen (raaka)420g1277kcal105g210g4.2g37.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g4476kcal264.2g714.2g69.8g110g
Valittu annoskoko3708g2238kcal132.1g357.1g34.9g55g
Annoskoko puolitettuna1854g1119kcal66.1g178.6g17.5g27.5g
Arvot/100g100g60kcal3.6g9.6g0.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=47870