Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 450g464kcal15.5g80.9g4.8g13g
Kananmuna kuorineen punnittu 247g310kcal27.2g0.6g22.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g899g539kcal33.3g65.6g18g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)220g793kcal12.1g167.4g7.7g12.1g
Korppujauho 94g346kcal9.9g70.7g1g5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1798g2984kcal341.6g0g179.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g10872kcal879.2g770.4g467.2g60.2g
Valittu annoskoko3708g5436kcal439.6g385.2g233.6g30.1g
Annoskoko puolitettuna1854g2718kcal219.8g192.6g116.8g15.1g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676