Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g101g85kcal1.1g18.6g0.4g1.8g
Sitruunamehu, laimentamaton8.7g1.8kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g58g417kcal0g0g46.4g0g
Sokeri 74g300kcal0g73.8g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g48g68kcal3.3g0.1g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g259kcal7.7g52.8g0.9g2.6g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.9g11kcal0.1g2.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g2294kcal24.8g297.6g101g8.8g
Valittu annoskoko371g1147kcal12.4g148.8g50.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna186g574kcal6.2g74.4g25.3g2.2g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468