Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)247g1781kcal0.2g0.2g197.9g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 71g201kcal11g0.1g17.7g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)53g11kcal0g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g3985kcal22.4g7.4g431.2g0g
Valittu annoskoko371g1993kcal11.2g3.7g215.6g0g
Annoskoko puolitettuna186g996kcal5.6g1.9g107.8g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435