Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g302g474kcal65.8g0g21.4g0g
Ruskea suuruste, Maizena11g42kcal0.1g10.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Paprikajauhe 4.4g14kcal0.6g0.8g0.6g1.6g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 2.4g5.1kcal0.7g0.2g0.2g0g
Chili paprika punainen4.4g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g1096kcal135.8g27.2g44.8g4.6g
Valittu annoskoko371g548kcal67.9g13.6g22.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna186g274kcal34g6.8g11.2g1.2g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449