Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki175g98kcal14.9g8.7g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti16g77kcal3.9g5.2g4.5g4.5g
Soijajauho rasvainen 14g65kcal4.8g3.3g3.3g1.7g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 123g464kcal34.2g0g36.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g1520kcal125g36g97.4g12.4g
Valittu annoskoko371g760kcal62.5g18g48.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna186g380kcal31.3g9g24.4g3.1g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595