Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g2.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 16g140kcal0g0g15.8g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g18g61kcal2.3g12.3g0.2g0.9g
Tattarijauho, Vijatuote14g49kcal1.8g9.8g0.2g0.7g
Kaurahiutale 28g105kcal4.1g16g2g2.8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g91g310kcal1.8g71.1g1.5g6.4g
Porkkana 25g8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g1346kcal20.4g221.2g39.4g22.8g
Valittu annoskoko371g673kcal10.2g110.6g19.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna186g337kcal5.1g55.3g9.9g5.7g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041