Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g86g24kcal0.5g5.1g0.2g2.1g
Kananmuna kuorineen punnittu37g47kcal4.1g0.1g3.3g0g
Maksa naudan 205g269kcal37.7g11.9g7.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g12g86kcal0.1g0.1g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g867kcal85.6g37.4g41.2g5.2g
Valittu annoskoko371g433kcal42.8g18.7g20.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna186g217kcal21.4g9.4g10.3g1.3g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632