Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g5g0g
Sokeri 25g101kcal0g24.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai19g67kcal2.3g13.5g0.4g0.6g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 59g78kcal1.5g1.9g7g0g
Kuohukerma,valio,2dl59g199kcal1.2g1.8g20.5g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Mansikka 147g68kcal0.7g12.3g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g1278kcal23.6g137g66.4g6.8g
Valittu annoskoko371g639kcal11.8g68.5g33.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna186g320kcal5.9g34.3g16.6g1.7g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431709