Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 118g90kcal2.2g18.3g0.2g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g13kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Lihaliemi laimennettu 109g21kcal0g3.3g0.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g16g43kcal4.4g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g736kcal45.8g52g37.6g3.6g
Valittu annoskoko371g368kcal22.9g26g18.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna186g184kcal11.5g13g9.4g0.9g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978