Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Kukkakaali 42g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Kalkkuna 42g82kcal13.1g0g3.2g0g
Vesi209g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g5.2g1.8kcal0g0.4g0g0g
Juuriselleri 31g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.1g3.5kcal0.4g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana743g237kcal29.8g11g7g6g
Valittu annoskoko371g118kcal14.9g5.5g3.5g3g
Annoskoko puolitettuna186g59kcal7.5g2.8g1.8g1.5g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309