Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.7g0g16.7g0g
Punajuuri 42g16kcal0.4g2.9g0.1g1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g31g81kcal8.4g0g5.3g0g
Cashewpähkinä 21g120kcal4.2g3.9g9.7g0.7g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g104g125kcal3.5g3.8g10.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana743g1349kcal96.4g21.2g97g3.4g
Valittu annoskoko371g675kcal48.2g10.6g48.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna186g337kcal24.1g5.3g24.3g0.9g
Arvot/100g100g182kcal13g2.9g13.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165853