Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys45g59kcal9g0g2.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Pakaste vihanneksia94g38kcal2.8g5.2g0.9g2.8g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto38g105kcal7.1g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana743g473kcal39g15.8g28.4g5.8g
Valittu annoskoko371g237kcal19.5g7.9g14.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna186g118kcal9.8g4g7.1g1.5g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298