Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Sieni rouskut, suolattu 98g25kcal1.5g2.2g0.5g2.8g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 70g175kcal10g3.9g13.3g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Paprika, punainen133g34kcal1.2g6.1g0.5g2.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.2g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana743g589kcal27.2g31.2g38g14g
Valittu annoskoko371g294kcal13.6g15.6g19g7g
Annoskoko puolitettuna186g147kcal6.8g7.8g9.5g3.5g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459