Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)31g98kcal3.7g19.7g0.5g3.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 156g201kcal32.4g0g7.8g0g
Paprika punainen 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)16g25kcal1.2g0.6g2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Arla Apetina Feta 3%9g10kcal1.7g0.2g0.3g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g6.2g18kcal3.1g2.1g0.1g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Tomaatti 78g18kcal0.4g2.7g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g850kcal87.4g59g28.8g11.4g
Valittu annoskoko371g425kcal43.7g29.5g14.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna186g213kcal21.9g14.8g7.2g2.9g
Arvot/100g100g115kcal11.8g7.9g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550