Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g9g32kcal0.3g7.3g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.8g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 75g85kcal15.9g0g2.3g0g
Rypsiöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kaali, valkokaali60g13kcal0.7g2g0.1g1.3g
Sieni tatti, hapero 15g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g972kcal42.8g68.2g57.4g7.6g
Valittu annoskoko371g486kcal21.4g34.1g28.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna186g243kcal10.7g17.1g14.4g1.9g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282