Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 225g45kcal3.5g5.1g0.7g2g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Herne 28g19kcal1.4g2.6g0.1g0.9g
Oliiviöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Soijakastike 10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g17g28kcal0.1g6.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana743g376kcal13.2g39.2g17.4g8.6g
Valittu annoskoko371g188kcal6.6g19.6g8.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna186g94kcal3.3g9.8g4.4g2.2g
Arvot/100g100g51kcal1.8g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953