Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 146g235kcal44.1g0g6.3g0g
Hunaja2.1g7kcal0g1.7g0g0g
Sinappi 2.1g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Oliiviöljy 10g92kcal0g0g10.4g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana743g745kcal91g17.8g34g5.4g
Valittu annoskoko371g372kcal45.5g8.9g17g2.7g
Annoskoko puolitettuna186g186kcal22.8g4.5g8.5g1.4g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113