Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.2g
Omena, keskikokoinen 200g50g17kcal0.1g3.5g0.1g0.9g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5g45kcal0g0g5g0g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Soijakastike5g3kcal0.3g0.5g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.7g6.5g0g0.4g
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1g
Possun Ulkofile, 100g50g63kcal10.5g0g2.2g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g5g17kcal1g0g1.5g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.5g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana743g503kcal28.8g36g26.4g8.8g
Valittu annoskoko372g252kcal14.4g18g13.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna186g126kcal7.2g9g6.6g2.2g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246